ویزای قطر

ویزای قطر

در کنار آبهای گرم خلیج فارس کشور قطر با پایتختی دوحه که یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان تلقی میگردد واقع شده است . قطر جزء کشورهای جنوب غربی آسیا در منطقه خاورمیانه است و در ضلع شرقی شبه جزیره عربستان و بخش جنوبی خلیج فارس می باشد . قطر به مرکزیت شهر دوحه با عربستان سعودی مرز مشترک زمینی و با کشورهای ایران ، کویت ، عراق ، بحرین و اماراتو همچنین عربستان مرز مشترک آبی دارد .

هتل های لوکس ، جذابیت های مدرن و پویای شهری با برج ها و سازه های سربه فلک کشیده ، کوچه و خیابان های پرجنب و جوش ، سواحل زیبای شنی ، صحرا و کویر چشم نواز ، پارک های آبی ، کشتی های تفریحی ، فرودگاه مدرن و مجهز به استانداردهای تاپ جهانی همه و همه سبب شده تا گردشگران خارجی فراوانی  را مجذوب خود کند و قطر را به یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین مقاصد گردشگری جهان مبدل سازد .

این روزها شهر دوحه برای آنکه به یک مرکز اقتصادی و پردرآمد تبدیل شود با ایجاد سازه های مدرن برای مقاصد مختلف و بهره مندی از سرمایه گذاری های خارجی توانسته تا حد زیادی به پروژه های بزرگ و در حال اجرا در قطر رنگ و بوی تازه بدهد ، از جمله این پروژه ها " دوحه لند " است که به نام " قلب دوحه " معروف است ، پروژه دوحه لند از چشم اندازهای ۲۰۳۰ قطر می باشد .

در ادامه پیشرفتهای چشمگیر قطر میزبانی این کشور در جام جهانی ۲۰۲۲ دور از انتظار نبوده و باعث خشنودی و مایه مباهات قطری ها می باشد .

از آنجاییکه قطر همانند بسیاری از مناطق کرانه های جنوبی خلیج فارس بخشی از مناطق تحت سلطه ساسانی ها بوده و بعد از آن تحت حاکمیت امپراطوری عثمانی و بریتانیا قرار داشته و سال ۱۹۱۷ میلادی به بعد استقلال خود را به دست آورده به عنوان یکی از چند شیخ نشین نوبنیاد واقع در شبه جزیره عربستان از آن یاد می شود ولی این در حالی است که این کشور برای گریز از فعالیت های اقتصادی تک قطبی مبتنی بر نفت و گاز ، امروز با بهره گیری از امکانات و سرمایه های داخلی و خارجی توانسته به صنعت گردشگری رنگی تازه دهد و قطر را در بین کشورهای عربی و همچنین سرتاسر جهان به یکی از ثروتمند ترین کشورها تبدیل کند . واحد پول قطر ریال است و اختلاف ساعت آن با ایران نیم ساعت است در واقع قطر نیم ساعت از ایران عقب تر می باشد . زبان رسمی کشور قطر عربی است و زبان انگلیسی به عنوان دومین زبان قطری هاست . اگر به غذا خوردن در رستوران های مجلل علاقه مندید ، اگر می خواهید از تفریحات و زندگی شبانه لذت ببرید ، اگر به دنبال خرید  در بازارهای مدرن و منحصربفرد هستند و اگر تماشای ۱۴ قرن هنر در یک موزه و قدم زدن در بازارهای سنتی لذت سفر شما را دوچندان می کند اقدام به اخذ ویزای قطر کنید و با هواپیمایی قطری به شهر دوحه سفر کنید ، چرا که امروزه دوحه قطر به شهر ترین ها تبدیل شده است .

ویزای قطر در انواع مختلفی صادر می شود که متناسب با هدف سفر متفاوت است ، از این جمله می توان به ویزاهای توریستی ، تجاری ، کاری ، تحصیلی ، ترانزیت و سرمایه گذاری اشاره نمود .

در خصوص کسب اطلاعات کافی در مورد قیمت ویزای قطر ، روند دریافت ویزای قطر و سایر مسائل مربوطه می توانید از کارشناسان ما مشاوره بگیرید . در سال های اخیر به سبب دریافت آسان تر این ویزا نسبت به ویزاهای خارجی دیگر بسیاری از هموطنان ایرانی تمایل بیشتری برای سفر به قطر از خود نشان داده اند به علاوه نزدیکی قطر به ایران از دلایل دیگر تقاضا فراوان ایرانیان در سفر به قطر است .

رتبه قابل ملاحظه دانشگاههای قطری از شاخص های همه جذب دانشجو از سراسر دنیاست به گونه ای که علاقمندان به تحصیل در قطر ملزم به دریافت ویزای تحصیلی قطر هستند . یکی از بهترین روش ها برای دریافت ویزای تحصیلی قطر این است که پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر با استفاده از ویزای تحصیلی به قطر سفر نموده و پس از ورود به کشور قطر ویزای تحصیلی خود را به ویزای توریستی تبدیل نمایید  . شایان ذکر است که هزینه تحصیل در قطر برای هر ترم حدود بیست الی سی دلار آمریکا است .

اما یکی از متداول ترین ویزاهای قطر ، ویزای توریستی قطر است که به صورت الکترونیک صادر می شود ، یکبار ورود بوده و دارای سه ماه اعتبار و یک ماه اقامت می باشد ، صدور این نوع ویزا مدت ۳ تا ۷ روز کاری زمان نیاز دارد .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی قطر

۱) کپی یا اسکن گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

۲) رزرو قطعی بلیط پرواز و واچر هتل

برای اخذ ویزای کاری قطر به سان دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مثل امارات متحده عربی ( ویزای کار دبی ) نیازمند یک کفیل یا اسپانسر هستید تا تمامی مراحل اخذ ویزای کار قطر را انجام دهد . ویزای کار قطر در ابتدای صدور دارای سه ماه اعتبار و سه ماه اقامت است و به صورت یکبار ورود صادر می شود و مدت ۱۰ الی ۱۲ روز زمان نیاز دارد تا آماده شود ، البته پس از تایید دولت قطر و مشغول به کار شدن متناسب با نوع ویزا و شرایط کارفرما از ۶ ماه تا ۲ سال متناسب با ویزای کار می توانید به کار خود ادامه دهید .

قیمت ویزای قطر

 

تنها کارگزار اخذ ویزای شش ماهه قطــــــــــــر

تماس با ما

9 / 10
از 144 کاربر
نظرات
محمد : ویزای قطر برا ی عراقی
7 0
ببخشید من پاسپورت عراقی دارم میتوانید برای من ویزای قطر بگیرید؟
مدیریت : پاسخ
7 0
سلام بله امکان گرفتن ویزای قطر برای ملیت عراقی را داریم.
محمد : هزینه ویزای قطر برای عراقی
6 0
ممنون از پاسخگویی سریعتون.میشه هزینه اش را بفرمایید؟
مدیریت : پاسخ
6 0
سلام هزینه ویزای قطر برای ملیت عراقی 1000 درهم میباشد.
ایزدی : گرفتن ویزایک ساله برای قطر
3 0
سلام من الان قطر هستم سه ماویزادارم برگرفتن ویزای ساله چه بایدبکنم
مدیریت : پاسخ
3 0
سلام من متوجه سوال شما نشدم لطفا سوال در مورد ویزای قطر را دوباره و واضح مطرح کنید. سپاس
مدیریت : پاسخ
3 0
اگر در حال حاضر قطر هستید باید خارج شوید و حداکثر ویزائی که میتوانید بگیرید ششماهه کاری است که شرکت تور و ویزا انجام میدهد
نوال : تمدید ویزای قطر
3 0
برای تمدید ویزای توریستی باید مجدد هزینه پرداخت کنیم؟
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام بله تمدید ویزای توریستی قطر هزینه دارد ولی بسادگی انجام میگردد.
محمدی سراب : ویزای 6 ماه قطر
0 0
سلام ویزای قطر 6 ماهه و یکساله هم برای کار دارد؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام م روز بخیر ویزای 6 ماهه قطر وجود دارد و شرکت تور و ویزا این خدمت را انجام میدهد .
عباسی : ویزای کار قطر
0 0
سلام ویزای کار قطر به خانوم ها هم میدن؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام و روز بخیر متاسفانه در حال حاضر ویزای کار قطر فقط برای آقایان صادر میگردد.
بهنام : ویزای تجارت
0 0
سلام وقت بخیر ایا ویزای کار وتجارت با هم فرق دارن واینکه الان شرایط صادرات خرد به قطر چطوره؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام و روز بخیر ویزای کار همان ویزای تجاریست و برای اخذ آن نیاز به دعوتنامه از شرکت قطری میباشد که شرکت تور و ویزا اینکار را انجام میدهد. در مورد صادرات به قطر حوزه تخصصی و کاری نمیباشد و متاسفانه نمیتوانیم راهنمائیتان کنیم.
حمیدرضا : تمدید ویزای قطر
0 0
اینکه ویزای قطر فرودگاهی قابل تمدید است صحت دارد؟
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام ما مفتخریم که تنها شرکتی هستیم که میتوانیم ویزای قطر فرودگاهی را برای یکماه بعد تمدید نمائیم.
عبدالحق : ویزا برای افغان ها
0 0
من افغانستانی هستم ودر افغانستان هستم ویزا از کجا میتونم بگیرم؟ و ویزا کار لازم دارم . البته به کدام شرکت ثبت نکردم فقط میخواهم بروم قطر و از آنجا کار پیدا کنم
مدیریت : پاسخ
0 0
سلام و روز بخیر بهتر است در ابتدا ویزای توریستی قطر را بگیرید و پس از آن به قطر بروید و کار پیدا کنید . بعد از آن میتوانیم برای شما ویزای کار ششماهه قطر بگیریم،
دورقی : ویزا قطر
0 0
سلام..من همسرم پارسال از استرالیا اومدن...میتونن ویزای قطر بگیرن؟؟..هزینه ی ویزا برای دوتامون چه قدر میشه...؟؟
مدیریت : تور و ویزا
0 0
بله می‌تونید. هزینه‌اش نفری ۲۷۰ درهم توریستی یک ماهه خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید با tel:02188522362
محمد حسین حراجی : سلام برای ویزای کار در قطر باید چگونه اق ...
0 0
ویزای کار قطر را چگونه میتونم بگیرم
مدیریت : تور و ویزا
0 0
دعوت‌نامه ۶ ماهه برای شما می‌زنیم. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید با tel:02188522362
جابرمرادی : ویزای‌کار
0 0
سلام‌مدارک‌لازم‌برای‌ویزای‌سه‌ماهه(ویزای‌کار)چیست‌واینکه‌قیمتش‌چند‌هست
مدیریت : تور و ویزا
0 0
در حال حاضر ۳ ماهه اقدام نمی‌شود. دعوت‌نامه ۶ ماهه برای شما می‌زنیم. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید با tel:02188522362
عنوان سوال :
نام شما :
ایمیل :